gittep.jpg

Tack alla vänner!

Jag vill passa på att tacka alla mina fans och vänner, stora som små, som under åren gett mig kraft att arbeta för att nå mitt mål.

Tack till Malmöstad för bidrag genom åren, till Kulturrådet för fonogramstöd 2006 och 2007, Konstnärsnämnden 2005, för det målinriktade stipendiet och Stiftelsen Sparbanken Syd för välbehövligt bidrag 2006, till Längmanska Kulturfonden Stockholm som gett bidrag till cd:n "Veckans djur i Parken" och boken "Sagan om den stora kondoren och den lilla kolibrin", och tack till Ystads kommun för att Khala Uma fick Ystads kulturpris 2008. Tack Studiefrämjandet i Malmö för att ni valde mej till Årets Folkbildare 2012, tack Olu Birgit Jeppson fond för stöd för min muskterapiresa till Bolivia 2013. Tack Kulturrådet för stöd till Khala Uma som frigrupp och till Malmökulturstöd för bidrag till Khala Umas nya musikteater "Mallku och Lulli" 2013! Tack SKAP för stipendiet jag fick för mina insatser som låtskrivare 2013. Tack Konstnärsnämnden för resebidrag och arbetsstipendiet 2015 och Musikverket för bidrag för att göra konserter i södra Sverige med Canciones de Matilde 2015 och annan latinamerikansk musik. Tack till Malmöstad och Mikosällskapet som valde mig till årets glädjespridare i Malmö 2020.

Tack alla musiker, tekniker, ja alla ni som sedan 1999 på olika sätt varit delaktiga i CD-produktionerna. Och ett alldeles speciellt TACK till Jatte Nilsson, Allan Skrobe, Pär Moberg och Roland Appelros som bistått mej på bästa sätt.

Tack också Arne Olsson, min svåger, som alltid tjatade på mej när jag som 13-åring spelade fel ackord på gitarren, men som nu med stor entusiasm layoutar affischer och annat informationsmaterial till mig, Bolivia och världen.

Det är många som inte får plats här, men som jag bär i mitt hjärta. För jag vet att utan er - alla mina nära medarbetare - och era alldeles speciella insatser för mej och mitt företag så skulle det inte ha blivit en enda skiva!

Tack också ni som köpt och köper mina CD-skivor och som gör det möjligt för mig att ackompanjera livet med MUSIK!