Sommaren i ditt liv

Egna visor och sommarsånger

Ett visprogram som erbjuds under juni, juli och augusti, med visor av och med Gitte Pålsson samt sommarsånger som alla kan sjunga med i.

Med hjälp av egna visor på temat sommar, kärlek, hav, vind och sol och välkända sommarsånger som alla kan sjunga med i, allt från Cornelis "Turistens klagan" till Olle Adolfssons "Samarkand", skapar Gitte en atmosfär av lätthet, lust, och värme. Hennes berättelser mellan sångerna får vilken publik som helst att lyssna, reflektera, skratta och känna sej delaktig i vad som sker här och nu.

Detta program har framförts under många år på restaurang Marinan, alldeles intill havet i småbåtshamnen i Ystad, och som musikprogram i några sommarkyrkor. Även på konferenser och sommarkurser, som underhållning med allsång på äldreboende och trivselkvällar inom PRO mm. Detta sommarprogram är fyllt av visor, sommarsånger och glädje och kan passa in i många olika sammanhang. Gitte har en förmåga att ta in publiken och få med den i sången, så det här är en kväll som ger en angenäm gemenskap i sång och musik att minnas och bära länge.