Harpan Persson och moster Gittar

Visor med vingar, visor med svans. Sagor långt borta ifrån och hemifrån. Klapp, sång, rörelse och dans med duvor, troll och två pigga damer!

Succéprogram

Harpan Persson och moster Gittar gör succé på förskolorna runt i bl a Linköping, Skåne och Kronoberg. Denna musikteater riktar sig till barn 3-9 år och passar utmärkt som familjeföreställning. Barnen får uppleva två sagoberättande "tanter" som med humor och lekfullhet bjuder in barnen till att vara med i sång, dans, bus och enkla rörelselekar. Gitte Pålsson/Moster Gittarr med sång, charango, sagoberättande och Marie Länne Persson med sång, harpa och gitarrberättande. Marie gör gärna musik- och berättarprogram utifrån medeltidsballader och har en bakgrund som teatermusiker. Gitte med sin fina skånska stämma har ett femtontal CD-produktioner bakom sig, varav några med Khala Uma, där hon är en av de tre i gruppen.

Program som kan bli mer

Föreställningen kan också följas upp med workshops i rytmik, folkmusik, dans och sång. Både Marie och Gitte är utbildade rytmikpedagoger med lång erfarenhet av arbete med musik tillsammans med barn och unga inom skola och omsorg. De kan också hålla fortbildningskurser med folkmusik, sång och dans.

Allsång förenar

Programmet fungerar också bra som gemensam föreställning för barn och äldre tillsammans. Marie och Gitte kan i dessa sammanhang också lägga in moment av allsång som både de äldre och barnen kan.

Fakta Harpan Persson och Moster Gitar

Programmet passar för barn 0,6 mån-5 år, samt förskoleklass.
Bygg och riv tid tar ca 30 min.
Kan spelas i alla lokaler och utomhus, barnen sitter på golvet.
Spelas också som familjeföreställning.
Max 40 barn. (Vid familjeföreställningar med ljudanläggning kan vi spela för större publik)
Konserten varar ca 35 minuter.

Kontakta mig för prisuppgifter med mera.

.