Musikteater med Kickan och Kocken

Ett köksäventyr där musiken styr med buller och bång! Matglad sång och pyttipanna-musik med rödbetsrytmik, potatis och mos i en korvig blues, en purjolökspaj stor som en haj, en puffig paj med tjolittalej, hallon med jazz och gammaldags glass och en tårtsymfoni med smörblommor i. Kickan serverar rytmik och sång. Kocken trollar och håller igång. Allt blandas väl i revyn där glädje och skratt står allra först på menyn!

I Kickan & Kocken får publiken möta de samspelta artisterna Gitte Pålsson (Moster Gitarr) och Joszef Homaly (Jumping Joe) som också spelar tillsammans i Gunga på Böljan blå, Cirkusvänner och Vilda Djur, vars CD-skiva blev grammisnominerad 2008.

Kickan och Kocken hade premiär 2003 och åkte några år runt på turné i Musik i Syds regi. Sommaren 2005 gjordes en mycket uppskattad folkparksturné och sedan dess har Kickan & Kocken varit på turné runt om i landet. Både barn och vuxna gillar musikteatern som är rolig med en musik som svänger. Den handlar om nyttig mat utan pekpinnar! Cdn Kickan & Kocken släpptes 2005 och den 10 maj 2006 spelade gruppen live i Lattjolajbans morgonsändning i TV4

Medverkande

Kickan & Kocken innehåller sånger med text och musik av Gitte Pålsson.
Lars Bengtsson regi
Bibban Bengtsson scenografi

Fakta Kickan och Kocken

Programmet passar för barn 0,6 mån-5 år, förskoleklass och åk 1 och 2.
Bygg och riv tid tar ca 30 min.
Kan spelas i alla lokaler och utomhus, barnen sitter på golvet.
Spelas också som familjeföreställning då med 2-5 musiker på scen.
Max 40 barn. (Vid familjeföreställningar med fler musiker kan vi möta en större publik)
Konserten varar ca 40 minuter.

Kontakta mig för prisuppgifter med mera.

Kickan och Kocken 1
Kickan och Kocken 2
Kickan och Kocken 3
Kickan och Kocken 4
Kickan och Kocken 5
Bildspel med Kickan