Musik! Rytmik! Dynamik!

En musikalisk föreläsning där du bl a lär dig:

  • nya roliga sånger, rörelser och ramsor
  • att använda musik för att nå alla barn
  • stärka din egen musikkompetens
  • att utforska musikens många möjligheter

Detta är en kväll där du kommer att få uppleva hur enkelt det är att använda musik i ditt arbete i förskolan. Att sjunga, dansa och göra rörelseövningar lockar fram glädjen hos alla barn. Genom musik kan man lära sig att uttrycka känslor, bearbeta sorg och smärta, öka den sociala kompetensen och stärka gemenskapen med andra. Du ökar din kommunikationsförmåga så att du kan nå alla barn, även de som har svårt att uttrycka sig verbalt. Det är inspirerande, roligt och användbart på en gång. Välkommen till en föreläsning där lusten och glädjen står i centrum!

Praktiskt om föreläsningen

Föreläsningen riktar sig till förskolans personal och hålls ofta i förskolans lokaler. Musiklust är upplagd som en workshop och förläggs ofta kvällstid. Max antal deltagare för workshop är 20 personer. Vid föreläsning utan workshop finns ingen begränsning. Föreläsning/workshop varar 2 x 60 min inkl 20 min kaffepaus. Jag stannar gärna kvar för frågor och annat efteråt. Material och CD-skivor ingår alltid i mina fortbildningskvällar. Cd-skivor med tillhörande sång- och nothäfte ingår alltid.

Ladda ned kursinformation, Musik! Rytmik! Dynamik!

Kontakta mig för mer information eller om du vill att jag kommer till din ort med denna kombinerade workshop/föreläsning.

djembe.jpg

Agneta Perevski, förskola i Oxie:
Gitte, din kurs var en helt fantastisk upplevelse med många sånger och rytmer, som man lätt kunde hänga med i. Din glädje förmedlas genom din text och din rytm. Du får med alla oavsett ålder. Tack för att du finns som en källa att ösa ur!