musik_scen/hattar_och_bylten.jpg

Stödkonsert - Cura Cultura

Cura Cultura betyder "läkning och kultur". Vi vill visa det arbete vi gör i föreningen som startades i samband med att vi hjälpte Maria - en svårt brännskadad flicka på 3, 5 år i Bolivia.

Khala Umas stödkonsert är ett koncept för att stödja Cura Cultura och samtidigt berätta om våra projekt i Bolivia. Vi har ett nära samarbete med Världsbutiken/rättvis handel i Ystad och Studiefrämjandet i Ystad. Tillsammans anordnar vi även modevisningar av handgjorda alpackakläder tillverkade av kvinnorna i Pampahasi, Bolivia.

Jallalla
Stödkonsert med Khala Uma
Para mi nostalgia
Stödkonsert med Khala Uma
Khala Uma Hedmanskagården 2012

Khala Uma spelade för Amnsety 2012 Hedmanskatorget Malmö

Khala Uma Scala Ystad 2011

Konsert för Bolivia Ystad, Cura Cultura och Ystads Världsbutik

Möllevångsfestivalen 2010

Sista Möllevångsfestivalen 2010

Khala Uma Nöbbelövs bibliotek/2009

Brännskadeprojektet Cura Cultura

Det hela började när jag blivit ganska svårt brännskadad i händerna och i ansiktet i Bolivia i en gasexplotion i köket i ett hus i La Paz den 31 juli 2008. Jag trodde min sista stund var kommen. Men som genom ett mirakel klarade jag mig, fick en fantastisk syrgasbehandling i tryckkammare som gjorde att jag läkte snabbare, och bara en månad senare hade jag ny hud i ansiktet och på händerna. I samband med detta frågade mina vänner i Ystad om de kunde hjälpa mig med något, eftersom det hade varit en traumatisk olycka...

Mer om Cura Cultura »

Kontakta mig om du vill ordna en stödkonsert eller för mer info.