Gitte
Hattar_och_bylten

Stödkonsert - Cura Cultura

Cura Cultura betyder "läkning och kultur". Vi vill visa det arbete vi gör i föreningen som startades i samband med att vi hjälpte Maria - en svårt brännskadad flicka på 3, 5 år i Bolivia.

Khala Umas stödkonsert är ett koncept för att stödja Cura Cultura och samtidigt berätta om våra projekt i Bolivia. Vi har ett nära samarbete med Världsbutiken/rättvis handel i Ystad och Studiefrämjandet i Ystad. Tillsammans anordnar vi även modevisningar av handgjorda alpackakläder tillverkade av kvinnorna i Pampahasi, Bolivia.

Brännskadeprojektet Cura Cultura

Det hela började när jag blivit ganska svårt brännskadad i händerna och i ansiktet i Bolivia i en gasexplotion i köket i ett hus i La Paz den 31 juli 2008. Jag trodde min sista stund var kommen. Men som genom ett mirakel klarade jag mig, fick en fantastisk syrgasbehandling i tryckkammare som gjorde att jag läkte snabbare, och bara en månad senare hade jag ny hud i ansiktet och på händerna. I samband med detta frågade mina vänner i Ystad om de kunde hjälpa mig med något, eftersom det hade varit en traumatisk olycka...

PdfInfo om en stödkonsert

Mer om Cura Cultura »

Kontakta Gitte om du vill ordna en stödkonsert eller för mer info.

© 2019 Gitte musik och scenproduktion Logga in