Gitte
Josef_gi

Cirkusvänner

Gitte och Ali Baba

Här finns inga stora elefanter, inga trapetshängande tanter. Inga lejon ryter på oss. Men en lindansande hund som rockar loss och världen största, STÖRSTA lilla snigel!!! Möt Alibaba som inte vill sjunga rätt. Han vill bara sjunga på sitt eget sätt. Och Clownen som ställer till med spratt och lockar alla till skratt. Så mina damer och herrar... får vi be om största möjliga... Buskalas!

Med den här cirkusföreställningen har vi turnerat i många år över hela Sverige. Nu har vi nypremiär eftersom vi har fått så många förfrågningar om att spela den igen.

Cirkusvänner är en musikalisk cirkusföreställning med både kända och okända sånger som barnen lätt kan delta i. Vi skapar en riktigt mysig cirkusstämning med musik sång spel, lindans, trolleri och en mycket snäll och gullig clown. Ingen blir rädd och vi kan garantera en mysig föreställning för er och barnen.

Gitte Pålsson är cirkusdirektör sjunger och spelar gitarr och dragspel. Joszef Homaly är cirkusartist, rockande hund, clown och trumslagare. Vem är då cirkusvännerna? - Jo, det är dockorna som uppträder med oss. Och alla i publiken förstås!

VideoSe på utdrag ur cirkusvänner

Fakta

Föreställningen kan spelas i alla lokaler
Max 60 barn/föreställning. (Familjeföreställning 75 pers)
Föreställningen tar 40 minuter
Bygg och rivtid 40 minuter
2 medverkande

Kontakta Gitte för prisuppgifter, turnéperioder med mera.

 

© 2019 Gitte musik och scenproduktion Logga in