Gitte

Musikteater med Kickan och kocken

Ett köksäventyr där musiken styr med buller och bång! Matglad sång och pyttipanna-musik med rödbetsrytmik, potatis och mos i en korvig blues, en purjolökspaj stor som en haj, en puffig paj med tjolittalej, hallon med jazz och gammaldags glass och en tårtsymfoni med smörblommor i. Kickan serverar rytmik och sång. Kocken trollar och håller igång. Allt blandas väl i revyn där glädje och skratt står allra först på menyn!

Kickan och kocken

I Kickan & Kocken får publiken möta de samspelta artisterna Gitte Pålsson (Moster Gitarr) och Joszef Homaly (Jumping Joe) som också spelar tillsammans i Gunga på Böljan blå, Cirkusvänner och Vilda Djur, vars CD-skiva blev grammisnominerad 2008.

Matnyttiga fakta

Kickan & Kocken innehåller sånger med text och musik av Gitte Pålsson. Lars Bengtsson, Ystad står för regi och Bibban Bengtsson, Ystad för scenografin. Kickan och kocken hade premiär 2003 och åkte några år runt på turné i Musik i Syds regi. Sommaren 2005 gjordes en mycket uppskattad folkparksturné och sedan dess har Kickan & Kocken varit på turné runt om i landet. Både barn och vuxna gillar musikteatern som är rolig med en musik som svänger. Den handlar om nyttig mat utan pekpinnar!
Cdn Kickan & Kocken släpptes 2005 och den 10 maj 2006 spelade gruppen live i Lattjolajbans morgonsändning i TV4.

Barn- och familjeprogram

Föreställningen riktar sig till barn 3-9 år. Ges även som familjeprogram.
Kan spelas i alla lokaler (2 medverkande).
Max publik: förskola/lågstadie - 60 elever.
Vid större arrangemang 3-4 medverkande + ljud, som då innebär att det kan vara full salong eller på festival. (Detta gäller alla föreställningar. )
Bygg och riv tid: 30 min för 2 medverkande.

VideoAktuellt bildspel 2012

© 2019 Gitte musik och scenproduktion Logga in