Gitte

Veckans djur i parken 2011

Gitte med papegoja

Nu är det snart dags för en ny säsong med Veckans djur i Parken!
Varje torsdag kl. 13.00 fr.o.m. den 7 juli t.o.m. den 28 juli kommer vi att visa djur och sjunga om dem på Moriskans utescen i Malmö Folkets Park. På scen: Gitte Pålsson – sång och gitarr, Rolf Olsson – kontrabas, Frank Madsen – läbbiga spindlar och mysiga ormar. Ponnygården Arken deltar också med sina gulliga hästar, söta kaniner och busiga marsvin.

Ny cd: Rykande färska ”Veckans djur i Parken” med tillhörande sång- och faktahäfte släpps den 7 juli. Cd:n innehåller fjorton sånger om djur samt vår egen signaturmelodi för Veckans djur. Alla sångerna har skrivits av Gitte Pålsson under de två år som hon arbetat med detta allsångsprogram. Skivan kommer att finnas till försäljning efter varje föreställning och i webbshopen.

Många djur och många sånger

Som vanligt blir det många olika djur, både tama och vilda, stora och små som vi kommer att visa och sjunga om. Det blir allt från ormar, spindlar och sköldpaddor till kängurur, hästar, hönor och kaniner ...

Orangutangsommar

I år fortsätter vi att slå ett slag för de utrotningshotade djuren runt om i världen, främst orangutangen i Borneo och Sumatra. Vi hjälper WWF att få fler faddrar genom att dels själva föregå med gott exempel, dels försöka värva fler orangutangfaddrar genom att sjunga orangutangsången där alla barn också får spela med på rytminstrumenten som vi lånar ut så långt de räcker.

VI SES I JULI PÅ VECKANS DJUR I PARKEN !

© 2019 Gitte musik och scenproduktion Logga in